TÄVLA hos Jollyroom.se

Tävlingar
 
 
LÄNK till tävlingen!

Tävla hos Spiderchick!

Tävlingar

SMÄM+The Buppa Brand= FOXY

Samarbeten
The Buppa Brand är super glada över det roliga samarbetet med SMÄM, jag har följt henne en längre tid via hennes blogg och tycker att Sara är en otroligt duktig illustratör! Och sådana vill jag ju jobba med! Mera girlpower åt folket!! Tack för toppen samarbete SMÄM!

"Jag blev jätteglad när Therese frågade om jag ville komma upp med ett mönster till The Buppa Brands åkpåsar. Min son är 1,5 år och åker själv runt i deras åkpåse under vintern.
Min tanke var att göra ett lekfullt och roligt mönster med skogstema. Först började jag med att skissa upp figurer med papper och penna. Sedan jobbade jag fram omgivningen med kvistar, löv och andra små detaljer i datorn. Att huvudkaraktären skulle bli en räv var inte självklart just då. Efter att ha provat några olika djur landade första skissen i en uggla. Marknaden kändes dock lite mättad på ugglor just då och efter ett tag kom idén med en liten räv. Efter att ha presenterat idén till Therese ändrades lite färger och sedan gjordes filen klar för tryck.
Det känns fantastiskt roligt att ha varit med och designat en åkpåse till The Buppa Brands vinterkollektion 2012. Hoppas att ni kommer att tycka om Foxy lika mycket som jag!"

Work in progress!
Fina Sara och Alfie (HUR coolt namn)